Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Visitem La Granja

Adreça : Passatge Sanata, s/n (finca), 08460
Població: Santa Maria de Palautordera
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI -
Descripció:

Us proposem una jornada plena d’activitat amb els animals i cavalls de la Granja, on a més viuran noves sensacions pujant en un carro i passejant pel bosc màgic.

Cicles: Educació Infantil i Cicle Inicial
 
Activitats

ELS ANIMALS DE GRANJA: recorregut on observarem, tocarem i aprendrem com viuen els animals, com són, què mengen i com es reproduiexen així com el seu aprofitament.

EL BOSC MÀGIC: farem un petit passeig pel bosc, on ens trobarem un personatge fantàstic que fomentarà l’estima i el respecte per l’entorn natural mitjançant la fantasia.

PASSEIG AMB CARRO: viurem l’experiència de pujar en un carro portat per un bon amic de l’home, el cavall.

LA PAGESA PEPA: (Ed. infantil) aquest entranyable personatge ens farà entrega d’un pu màgic per a la classe que ajudarà a treballar des de l’escola el compromís i la responsabilitat.

PASSEIG A CAVALL: (C.Inicial) dins la pista d’equitació viurem l’experiència de muntar a cavall.

Animals
Cavalls, ponis, burro, vaca, porcs, porc senglar, conills, cabres, ovelles, emú, gallines, galls, ànecs, oques, gall d'indi.

Objectius
L'activitat té com objectiu que els nens i nenes coneixein els animals de granja i aprenguin a estimar i respectar el nostre entorn natural.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
La Granja
Població: Santa Maria de Palautordera
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -