Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

El Circ al Mogent

Adreça : ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

VIU EL CIRC

Disposem d'una autèntica carpa de circ!!

Edat adequada: Cicle infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

Època de l'any adequada: Durant tot l'any.

Presentació de l'activitat:

L'activitat de Circ és una de les activitats més antigues que es realitzen a la nostra empresa. Aquesta sempre ha estat una de les activitats més reclamades i més efectuades en la nostra breu història. No obstant, tot i passar temps no passa de moda. La seguim mantenint i enguany la mantenim aquí a la casa de colònies Mogent amb una nova carpa de circ que instal·lada a la gran esplanada.

L'espectacle del nostre benvolgut pallasso, les ensenyances dels monitors amb els estris de circ, els tallers i les tècniques per aprendre a ser un bon pallasso conformen aquesta insubstituïble activitat.

Un curs més, mantenim aquesta proposta que es caracteritza per l'essència de ser una activitat divertida i entretinguda que combina activitats de habilitat amb manualitats i caracterització.

Descripció de les activitats:

 • Espectacle de clown: el personatge protagonista de l'activitat, el pallasso, ens ensenyarà a través d'un espectacle com funcionen els instruments de circ que després provarem. Serà un espectacle participatiu i ple de sorpreses.
 • Utilització i pràctica amb els diversos tallers pràctics de malabars:
 • Masses
 • Diàbolos
 • Plats xinesos
 • Xanques
 • Pràctica d'activitats de circ:
 • Equilibris en Cinta plana
 • Circuit d'habilitats.
 • Taller de caracterització.
 • Taller d'elaboració de malabars: es fabricaran unes boles de malabars que el/la participant s'emportarà de record a casa, per practicar el que ha après i no oblidar aquesta sortida.
Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Mogent
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -