Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Proposta 5: Circuits d’aventura amb ponts i tirolines + taller de plantes medicinals i aromàtiques

Adreça : Carrer de Barbastre, 15, 43840
Població: Salou
Comarca: Tarragonès
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO - BATX -
Descripció:

Proposta 5: Circuits d’aventura amb ponts i tirolines + taller de plantes medicinals i aromàtiques

Bosc Aventura es un parc d’aventures situat al centre de Salou, on no només oferim activitats d’aventura sinó que també oferim activitats i taller d’oci per a escoles.

Per un costat oferim les diferents activitats d’aventura que tenim al parc, sempre enfocades en un mètode educatiu com el coneixement del material i les normes de seguretat... a més a més de la millora de l’equilibri i la procomotricitat.

Per altra banda oferim diversos tallers on els nens aprendran diferents conceptes com: reconeixement de plantes aromàtiques i medicinals...

Emoció, aventura i molta diversió seran els ingredients d’un còctel motivacional extraordinari.

Objectiu: els nens aprendran a distingir algunes de les plantes medicinals i aromàtiques que ens podem trobar en el medi natural, així com les seves propietats i per a que les podem fer servir. Aprendran a fer engüents i s’emportaràn una mostra.
Duració: 5h
Opcional: zona de picnic per a dinar al parc.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Bosc Aventura Salou
Població: Salou
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -