Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Escola de mar i Viatge amb Golondrina - Arenys de mar

Adreça : Port Arenys de Mar, 08350
Població: Arenys de Mar
Comarca: Maresme
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

Escola de mar a Arenys i viatge amb Golondrina

 

Punt de trobada amb l'escola: Els monitors us esperaran als autocars just a l´entrada del port, davant del restaurant EL PÒSIT.

Hora d'arribada: 10.00 h.
Hora acabament: 15.30 h.

Cal portar: Estoig amb llapis, goma i alguns colors, carpeta rÌgida. Esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´Ëpoca de l´any).

Descripció de l'activitat:
Posem-nos, per un dia, a la pell d'un pescador. Aquesta completíssima visita ens mostrarà les diferents arts de pesca del nostre país, les diferents embarcacions, les espècies més comunes de peix comercial i el funcionament de la llotja entre d'altres. A més una volta amb la golondrina ens donarà una visió global del port i les seves parts com la llotja, les drassanes, els espigons... Acabarem la jornada amb una activitat de clasificaió de petxines a la platja. Tot això amb l'ajuda d'un dossier didàctic i d'uns monitors especialitzats. No t'ho perdis.

La sortida compren:
- Volta amb Golondrina pel Port d´Arenys
- Classificació de petxines
- Estudi de la platja
- Arts de Pesca

Objectius pedagògics
- Propiciar de manera directe el contacte de l'infant amb el medi
- Conèixer el funcionament d' un port pesquer, les seves parts i com s' estructura.
- Conèixer el procés del peix des de que es pescat fins que arriba a les nostres cuines.


NOTA: L´activitat es realitza a l´aire lliure al Port de Arenys.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Escola de mar d'Arenys de Mar
Població: Arenys de Mar
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -