Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Gimcana Olímpica, salut i esport

Adreça : Ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni, 08450
Població: Llinars del vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - CI - CM - CS -
Descripció:

Voleu créixer més sans, més forts i més alegres? Us agradaria saber què cal fer per aconseguir-ho? Us convidem a passar amb nosaltres un matí d’allò més actiu per descobrir-ho!  


A través d’una gimcana olímpica aprendreu com és d’important l’esport i l’activitat física per a tenir una bona salut i créixer millor. Crearem grups per fer les diverses proves de la gimcana i anirem rotant per diferents espais per poder realitzar-les totes.  


Començarem per conèixer quin és el nostre estat actual de salut... Mengem prou bé? Mirem massa la televisió? Fem algun tipus d’activitat física? De ben segur que a alguns ens sorprendran els resultats!   
A través de proves de força, coordinació i agilitat, sabrem una miqueta més de nosaltres i dels nostres hàbits i aprendrem tot allò que cal fer per no quedar-nos enrere. Guanyarem fitxes d’energia o en perdrem? Anirem endavant o endarrere? Juguem plegats per poder avançar!  


Però això no és tot... A mida que avancem veiem que això de l’activitat física és força divertit, oi? Què podem fer integrar-ho en el nostre dia a dia? Potser podem practicar algun esport que ens agradi? A través d’unes proves ben divertides coneixerem alguns esports olímpics que ens permetran treure l’atleta que portem dins. La medalla olímpica ens espera!   

Objectius:  

  • Adquirir hàbits saludables.
  • Fomentar la descoberta del plaer per l’activitat física i l’esport.
  • Millorar la coordinació i l’agilitat corporal.
  • Desenvolupar valors personals com la companyonia, la solidaritat i el treball en equip. · Potenciar noves habilitats i destreses que promoguin el desenvolupament integral dels nens i nenes.
  • Aprendre diversos conceptes i valors emprant el joc com a eina metodològica.

Nivell: Primària

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Mogent
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -