Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Postals de Seda - Poble Espanyol

Adreça : Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 , 08038
Població: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Nivells: - Infantil - CI -
Descripció:

Taller d’artesania perquè els més petits deixin volar la imaginació i creïn una postal de seda única.

Seda, sal, alcohol, pintura i retoladors. Amb aquests materials, i pinzells i bastonets de cotó com a eines més la nostra imaginació, farem una postal de roba. Aplicarem una capa de pintura d'un o dos colors i tot jugant amb la sal i l'alcohol, crearem figures indeterminades. Ens les mirarem i.. quin paisatge ens suggereix? Completem aquests espais amb un dibuix senzill i voilà! Ja ho tenim. Ara anem a veure la Lourdes, ella és l'artesana que treballa aquesta tècnica i ens explicarà un munt de coses.

Objectius curriculars

  1. Emprendre un procés de creació artística.
  2. Realitzar una senzilla composició visual que representi el món imaginari, afectiu o social de l'alumne.
  3. Conèixer i manipular amb correcció les eines i els instruments necessaris per fer una postal de seda personalitzada.


Competències bàsiques

  1. Artística i cultural.
  2. Autonomia i iniciativa personal.
  3. Coneixement i interacció amb el món físic.
  4. 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h)

Podreu disposar de les peces ja finalitzades el mateix dia

Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.


 
Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Poble Espanyol
Població: Barcelona
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -