Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Aventura al Mogent

Adreça : ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - CM - CS - ESO -
Descripció:

AVENTURA AL MOGENT

 

Aquesta activitat d’Aventura és una de les activitats més dinàmiques i més atrevides del ventall que oferim a la nostra casa. Aquesta consisteix en diverses proves físiques on els assistents gaudiran i experimentaran emocions ben vibrants. 

 

L’adrenalina serà present en la majoria de les proves, que segons l’edat dels assistents seran adaptades a les seves característiques, que es realitzaran al voltant de la casa. El  fet de trobar-nos envoltats de boscos fan que l’entorn sigui ideal per aquest tipus d’activitat. 

 

Es combinaran proves de treball en grup amb proves de destresa i habilitats individuals, però mai en un clima de competició sinó de diversió i entreteniment.

 

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS


 •  Rocòdrom: 

 Pràctica de l’escalada al rocòdrom de la casa de colònies de Mogent, on disposem de diverses vies amb diversos graus de dificultat.

 • La Tirolina:

Consisteix en un cable d’acer instal·lat a una alçada i una distància determinada on els nens amb unes politges dobles i unes cintes, es llençaran de una punta a l’altre.

 • Tir amb arc: 

El tir amb arc és un esport que consisteix en el llançament de fletxes amb un arc per encertar una diana situada a diferents distàncies.

 

 •  Pont de mico: 

El pont de mico es un sistema d’encolatge entre dos o més punts mitjançant cordes per poder travessar d’una banda a un altre sense que hi hagi contacte amb el terra. En el nostre cas, el participant travessarà uns desnivells entre arbres subjectat a aquestes cordes.

 

 • Trempa la caixa: 

Amb un sistema d’ancoratge i assegurant als nens/es, hauran d’apilar el màxim de caixes de refrescos tot pujant fins a una certa altura. El participant puja cada vegada més amunt depenent de la seva habilitat per no caure.

 

 •  “Slak line”: 

Consisteix en una cinta plana situada, primerament, a una distància petita del terra per poder avançar i fer equilibris per sobre d‘ella.

 

 •  Cursa d’orientació: 

Al boscos hi hauran 5 fites col·locades i en un temps marcat han de localitzar-les amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola (per grups).

 

 •  Lluita de Gladiadors: 

D’alt una superfície inestable i estreta lluiten amb l’adversari per tal de fer-lo caure, tot això amb l’ajuda d’unes estores que els serveixen de eina de combat. Cal fer caure el company de l’estructura perquè caigui als matalassos i així ser el Gladiador vencedor.

 

 •  Guerra de farina: 

Activitat inspirada en el clàssic joc de la bandera on dos equips defensen les seves posicions i han de conquerir la posició rival fins a robar la bandera, carregats de boles de farina per tocar i eliminar els adversaris.

 

 

 

REPARTIMENT DE LES PROVES PER CICLES


 • Cicle mitjà:

Rocòdrom, Guerra de farina, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line, joc Orientació.

 • Cicle Superior:

Pont de Mico, rocòdrom, Cursa d’Orientació, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

 •  ESO:

Trempa La Caixa, rocòdrom, Cursa d’Orientació, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

 

 

 

Època adequada:  Tot l’any

 

Cicles:  CM - CS - ESO


Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Mogent
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -