Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Jocs olímpics al Mogent

Adreça : ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - CI - CM - CS -
Descripció:

JOCS OLÍMPICS AL MOGENT

 

Presentació de l’activitat


Heu sentit a parlar de les olimpíades? Sabeu què són? Us agradaria participar en els Jocs Olímpics Rurals més famosos de la comarca? Busqueu una gimcana amb moltes proves per no parar de jugar? 

 

Doncs aquí us presentem el que busqueu, l’activitat de jocs olímpics es basa en adaptar les típiques proves de les olimpíades a l’entorn natural de la casa de colònies de Mogent, i en format gimcana de proves.

 

Una activitat ideal per fer una sortida a una ambient natural com el que envolta la nostra casa de colònies i poder passar tota una jornada dedicada a fer esport i exercici físic d’una forma poc convencional.

 

Aquí us em adaptat els clàssics Jocs Olímpics a la nostra manera d’entendre, una mica més rural. I amb aquest toc rural i els camps i boscos que tenim al nostre entorn fan l’escenari ideal per a aquest esdeveniment, on comptarem també amb la presència d’un atleta (personatge) especialista en aquests jocs olímpics tan peculiars.

 

Us presentem una gimcana de proves plena de diversió i entreteniment i on no trobareu gens de temps per avorrir-vos.

 

 

Descripció de les activitats 


 • Relleus: Els tradicionals relleus atlètics, però adaptats a les nostres particulars olimpíades.
 • Punteria amb aros: Una prova d’habilitat i encert on haurem de concentrar-nos a encertar els cercles en unes estaques.
 • Diana gegant: Una Gran diana on fer punteria el més al mig possible des de diverses posicions i distàncies. 
 • Jevalina rural: La clàssica prova del atletisme olímpic amb una altra mena de javelines.
 • Sumocul: Prova d’habilitat basada en un ring de sumo clàssic però amb mètodes de combat diferents als tradicionals del Japó.
 • Futbol xinès: Adaptació de l’esport de masses de mig món a una manera una mica més peculiar.
 • Bàsquet Frisby: Una moderna adaptació d’un esport tan clàssic com el bàsquet. Canvien les cistelles, canvien les pilotes i a jugar.
 • Cursa de sacs: Cursa de sacs per equips, amb sacs gegants on ens em de coordinar per avançar , saltant tots alhora.
 • Volei gegant: Variació adaptada al món rural on la pilota típica del voleï creix desmesuradament de mida . 
 • Hoquei rural: Variació adaptada de l’esport de l’hoquei herba, en un camp molt diferent i amb variació dels estris de joc.
 • Esquí 5’s: Amb uns esquís amb 5 places, cal coordinar l’equip per avançar el més ràpid possible i completar el circuit.
 • Tir amb arc: El tir amb arc és un esport que consisteix en el llançament de fletxes amb un arc per encertar una diana situada a diferents distàncies.

 

Repartiment de les proves per cicles

 • Cicle Inicial:  Relleus, punteria amb aros, diana gegant, javelina rural, sumocul, futbol xinès, bàsquet frisby i cursa de sacs.
 • Cicle Mitjà i Superior: Tir amb arc, hoquei rural, volei gegant, lluita rural, bàsquet frisby, futbol xinès, sumocul, punteria amb aros, relleus, cursa de sacs i esquí 5’s.

 

Si el grup és molt gran es pot fer una gimcana per grups d’edat i incorporar més varietat de proves.

 

Època adequada:  Tot l’any

Cicles:  CI - CM - MS


Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Mogent
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -