Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Taller de Prehistòria

Adreça : Masia del Castell Vell, s/n, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - CI - CM - CS -
Descripció:

TALLER DE PREHISTÒRIA

Edat adequada: Cicle inicial, mitjà i superior.

Època de l'any adequada: Durant tot l'any.

Presentació de l'activitat:

És un tema que en encanta i apassiona. És per això que vam decidir muntar aquesta activitat i construir un poblat prehistòric als terrenys de la casa de colònies. Allà hi tenim recreada com era l'organització d'un poble en aquella època i com s'espavilaven per sobreviure, menjar, caçar...

A partir d'aquí us plantegem una activitat on podreu veure com funcionaven els nostres avantpassats, i alhora podreu intentar reproduir el que ells feien. Aprendrem com vivien i per una estona ens posarem a la seva pell intentant reproduir el que ells feien i com l'organitzàvem.

També farem jocs dinàmics que emularan accions tan normals pels nostres antecessors com era la caça, la recol·lecta de fruits i menjar o la construcció d'estris i vivendes.

L'entorn natural, i les visites guiades al poblat i al Museu on trobem troballes de l'època complementen l'escenari ideal per aquesta activitat.

Descripció de les activitats:

-Visita guiada a un poblat prehistòric.

-Visita guiada al Museu de Can Bordoi.

-Visita a la cova del castell Vell i passi de diapositives.

-Taller de creació de pintures rupestres.

-Construcció del nostre propi poblat.

Nota:Tots els cicles fan les mateixes activitats. Excepte en el cas de que haguem d'adaptar l'activitat a Cicle infantil o ESO.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Castell Vell
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -