Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

La Vida al Mar - Cambrils

Adreça : Partida dels esquirols, S/N, 43850
Població: Cambrils
Comarca: Baix Camp
Nivells: - CM - CS - ESO -
Descripció:

EL PORT I EL VAIXELL
Els elements del port. Els pescadors, les seves barques, els arts de pesca i el seu vocabulari. Recorregut en vaixell.

A TRENC D’ONA
Treball de descoberta del litoral. La platja, la sorra i les restes de plantes i animals marins. Els animals de les roques, recollida i identificació.

  • Possibilitat de fer jocs de platja + volada d'estels


OBSERVACIONS:

  • Cal triar dues activitats per a cada sortida (matí i tarda). Hi ha la possibilitat de fer només activitat pel matí (sortides de mig dia).
  • Si es creu convenient, l’activitat “El port i el vaixell” es pot fer sense el viatge en vaixell.
  • Hi ha la possibilitat (en funció de l’època de l’any i dels objectius de l’escola) de fer per la tarda una activitat sobre LA LLOTJA (observació de l’arribada de les barques d’arrossegament i de les diferents tasques que fan els pescadors i explicació del funcionament de la subhasta).


Com arribar-hi?
Ens trobarem al port de Cambrils (passeig de les palmeres), al davant del Parc del Pescador i de l’oficina d’Informació i Turisme.
El dinar es pot fer al Parc del Pescador (molta ombra, fonts, W. C., espais de joc, bar...).

Cicles: CM- CS - ESO

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -