Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Temps d'aventura

Adreça : Masia del Castell Vell, s/n, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - CI - CM - CS -
Descripció:

Aquesta activitat d'Aventura és una de les activitats més dinàmiques i més atrevides del ventall que oferim a la nostra casa. Aquesta consisteix en diverses proves físiques on els assistents gaudiran i experimentaran emocions ben vibrants. L'adrenalina serà present en la majoria de les proves, que segons l'edat dels assistents seran adaptades a les seves característiques, que es realitzaran al voltant de la casa. El fet de trobar-nos envoltats de boscos fan que l'entorn del Parc Natural del Montnegre Corredor sigui ideal per aquest tipus d'activitat. Es combinaran proves de treball en grup amb proves de destresa i habilitats individuals, però mai en un clima de competició sinó de diversió, entreteniment i gaudi.

Així doncs, aquesta és una activitat destinada a grups que vulguin passar un dia d'emocions fortes i sobretot de diversió sense preocupació, gaudint tan de les proves com de l'entorn natural en que es desenvolupen.

Descripció de les activitats i repartiment per cicles:

- La Tirolina.

- Tir amb arc.

- Pont de mico.

- Trempa la caixa.

- "Slak line": Consisteix en una cinta plana situada, primerament, a una distància petita del terra per poder avançar i fer equilibris per sobre d'ella.

-Cursa d'orientació.

-Lluita de Gladiadors.

- Guerra de farina.

Repartiment de les proves per cicles:

Cicle Mitjà: Tirolina, Guerra de farina, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

Cicle Superior: Pont de Mico, Cursa d'Orientació, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

ESO: Trempa La Caixa, Cursa d'Orientació, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

*Nota important: NO HI HA CAP PROBLEMA EN FER CANVIS en el repartiment però cal consensuar-los entre les parts. En cas de que es volgués canviar, modificar, afegir proves a qualsevol dels cicles es pot consultar amb el coordinador de l'activitat per veure si el volum del grup, les edats i d'altres factors ho permeten.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Castell Vell
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -