Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Vine i riu al circ

Adreça : Mas El Pinatar-Camí de Can Busquerons s/n, 08490
Població: Gualba
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

VINE I RIU AL CIRC

El taller de circ trasllada al participant a l'apassionant món del circ on, els malabaristes ens ensenyen el seu art. Construirem les nostres pròpies boles de malabars, ens familiaritzarem amb altres malabars com els diàbolos, i plats xinès, jugarem amb la carpa del circ i ens maquillarem de pallassos, personatges fantàstics...

Hora d´arribada: 10:00

Un cop el grup arribi a la casa de colònies, us deixaran un estoneta per esmorzar.

Lloc on es realitza: casa de colònies El Pinatar (Gualba)

Descripció del taller:

El taller consisteix en familiaritzar-se i conèixer el món del circ i treballar la coordinació del participant a més de passar una bona estada.

Crearem les nostres pròpies boles de malabars un cop construïdes els monitors us ensenyarem a fer-les servir. Jugarem amb la carpa del circ ( paracaigudes) a jocs i dinàmiques que fomenten el companyerisme i els jocs en equip. L'alumne també podrà jugar i experimentar amb els colors maquillant-se de pallassos, personatges fabulosos... a més de descobrir altres malabars com els diàbolos, plats xinesos .

Cal portar:

Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric (segons l´època de l´any que es realitzi), gorra, calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
El Pinatar
Població: Gualba
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -