Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
8,7
Valoració basada en 2 usuaris
Navegar

Canonge Collell

Temàtica activitats: Aventura, Colònies en Anglès, Treballs de síntesis, Història
Adreça: Av. Olímpia, 4, 08500
Població: Vic
Comarca: Osona
Capacitat: 165 places
Descripció:

L'alberg està situat a la part oest de la ciutat, a la zona d'equipaments esportius i molt a prop de la Universitat de Vic, de les estacions de tren i autobusos i del centre comercial i cultural. Vic, ciutat de fires i mercats i de gran dinamisme cultural, està situada a 65 Km de Barcelona, a 155 km de Tarragona, a 70 km de Girona i a 155 Km de Lleida.
Edifici nou i modern, obert com a residència universitària el mes d'octubre de 1994. Compost per dues ales, amb un eix central orientat al Pirineu que serveix de distribuïdor i espai de comunicació cap a la resta de l'edifici.

Capacitat: 165 places distribuïdes en habitacions de 3 i 4 llits. Les habitacions estan equipades amb bany propi.

Instal·lacions: Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (consulteu a l'alberg). Auditori, sala d'estar amb jocs de taula, TV, 3 sales polivalents, aula taller, biblioteca, 2 sales d'estudi, calefacció i pàrquing.

Serveis: Autoservei de bugaderia, premsa diària, fotocopiadora, serveis d'enquadernació, wi-fi, màquines automàtiques de begudes i pastes, préstec de jocs, megafonia.
Ubicació del Centre BTT Plana de Vic: punt d'acollida de les rutes BTT, lloguer i autorentat de bicicletes.

Tipus de Casa:
Alberg
Serveis:
Allotjament i pensió, Estàncies amb activitats, Transport públic
Activitats
LA PLANA DE VIC, PAISATGE AGRÍCOLA
3 dies / 2 nits Objectius Descobr...
Veure activitat
VICUS, HISTÒRIES I LLEGENDES
3 dies / 2 nits Objectius Gaud...
Veure activitat
ENGLISH CAMP, LET'S GO!
3 dies / 2 nits Objectius Esfor...
Veure activitat
"FUN WITH ENGLISH"
2 dies / 1 nit Objectius Consol...
Veure activitat
ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
3 dies / 2 nits Objectius Aprend...
Veure activitat
MÚSICA I PATRIMONI (noves activitats!)
3 dies / 2 nits Objectius Vincul...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
8,8
Instal·lació

9,0
Exteriors

8,2
Activitats

8,8
Monitors

8,7
Menjar

9,0
Neteja

Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta casa.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -